Locul de naștere al polenului de pin

Locul de naștere al polenului de pin – Lacul Qiandao
Cele 1.078 de insule

Polenul de pin este o creație unică a naturii, „un dar de la Dumnezeu pentru om.” Ca medicament și hrană, a fost practic folosit de om de câteva milenii. În primele tratate medicale ale mai multor dinastii succesive, începând cu „farmacopeea sheng-călugăriță”, care are o vechime de peste 2.400 de ani și terminând cu „Farmacopeea chineză” modernă, descrie peste tot efectele benefice ale polenului de pin asupra omului. Printre oameni, polenul de pin este numit un „elixir minune” datorită proprietăților sale uimitoare. Miracolul naturii este că pinul, regele copacilor, este veșnic verde și neîngrijit de sute de ani, adaptându-se la orice condiții de viață. Polenul de pin este cel mai bun polen! Polenul este recunoscut la nivel mondial ca un „complex nutrițional complet” unic cu care niciun produs alimentar nu poate concura.

Locul de naștere al polenului de pin

Studiile au arătat că conținutul de diferiți nutrienți din polen depășește de multe ori conținutul lor în rădăcini, tulpini și frunze. Nici un aliment vegetal nu poate fi comparat cu polenul în valoare nutritivă, inclusiv în ceea ce privește echilibrul și activitatea elementelor din compoziția sa, precum și energiile Yin și Yang. De aceea polenul se numește „produs de nutriție”.

Polenul nu este doar un depozit de informații genetice, ci conține și toți nutrienții necesari pentru apariția unei noi vieți: proteine, lipide, aminoacizi, carbohidrați, lignină (cele mai bune fibre), acizi nucleici, oligoelemente și vitamine. În plus, este bogat în substanțe biologic active, cum ar fi flavonoide, diverse enzime, pigmenți și antibiotice naturale (fitoncide).

În Grecia antică, femeile frecau polenul în piele și foloseau miere cu polen pentru a menține un aspect frumos. Prin urmare, grecii au considerat mierea cu polen ca fiind „hrana zeilor” și au numit polenul „sursa tinereții și a sănătății”.

POLEN DE PIN „GUOZHEN“ PENTRU CONTRIBUȚIA SPECIALĂ LA DEZVOLTAREA OMENIRII

Ca urmare a cercetării și dezvoltării efectuate de compania „New Era” în 1997 a fost creat produsul unic al polenului de pin „Gozhen” (tradus „proprietatea statului”), combinând toate calitățile alimentelor și medicinei. Produsul este fabricat dintr-un amestec de polen din pin mason și pin de ulei – copaci unici, 95% dintre ei cresc în China. Polenul este colectat în apropierea lacului Thousand Islands, pe o suprafață totală de colectare de 1.000 de kilometri pătrați. Iata cel mai optim climat pentru obtinerea polenului cu cele mai bune proprietati: cel mai curat aer, umiditate, mediu ecologic, altitudine 1000 – 1500 metri deasupra nivelului marii. Nu există pesticide și alte toxine în polen, deoarece situl este departe de centrele industriale și agricole și nu există hormoni veterinari (pinul este polenizat de vânt, iar polenul este colectat manual). Astfel, polenul de pin este cel mai non-toxic produs alimentar pentru oameni și un medicament de cea mai înaltă categorie, utilizat în medicina tradițională chineză de mai bine de 2.400 de ani.

Acesta este produsul alimentar sănătos al cosmonauților Chinei și al liderilor țării. Ministerul Afacerilor Externe al RPC folosește „polenul de pin” ca mijloc de diplomație, înmânându-l în dar oaspeților de onoare ai țării!

POLEN DE PIN GUOZHEN 3

Cele mai înalte „tehnologii spațiale” de apărare națională au permis procesarea polenului natural de pin pentru a obține un efect 100% nutrițional și medicamentos. Boabele de polen sunt ambalate într-o teacă puternică – sporoderma, care ca armură protejează nutrienții și materialul ereditar. Sporoderma rezistă nu numai înmuierea într-o soluție de sodă caustică și imersiunea în apă clocotită, ci și expunerea radioactivă colosală. Noile tehnologii de pulverizare super-rapidă la temperaturi foarte scăzute distrug sporoderma, asigurând eliberarea completă a nutrienților și ingredientelor active din interiorul cerealelor și îndepărtarea impurităților, care îmbogățește semnificativ structura de bază a polenului și asigură absorbția completă a acestuia de către corpul uman.