COMPRIMATE CU AFINE ROSII

MERIȘOR

Afinele sunt un fruct antibacterian natural pentru sănătate și este cel mai bun produs alimentar natural de vindecare pentru prevenirea și tratamentul diferitelor infecții bacteriene, uretrită, cistită și pielonefrită cronică a sistemului urinar al femeilor.

Efectul principal

Merișoarele sunt bogate în proantocianidine de tip A. Spre deosebire de proantocianidinele convenționale, nu numai că are efecte antioxidante și anti-îmbătrânire, dar, mai important, are proprietăți antibacteriene de aderență. Poate înfășura bacteriile bine patogene, cum ar fi E. coli și poate împiedica bacteriile patogene să adere la epiteliul uretral. Celulele și peretele vezicii urinare permit bacteriilor patogene să se excrete în urină, prevenind astfel infecțiile tractului urinar.

Merișorul se numește Cranberry în limba engleză.

Afinele au caracteristicile umidității ridicate, sărace în calorii, bogate în fibre și multe minerale, motiv pentru care sunt foarte populare.
Datorită gustului său unic, precum și a efectelor antibacteriene și de sănătate naturale și eficiente, producția de afine și produsele lor prelucrate în industria chineză crește rapid, iar potențialul de piață al acestor produse este imens. Singura și cea mai mare bază de afine din Asia: Baza de merișori din Marea Roșie Baza de afine din Marea Roșie, care se află în China, în orașul Fuyuan, provincia Heilongjiang.