POLEN DE PIN „GUOZHEN“ compimat 1

POLEN DE PIN „GUOZHEN“

Polen de pin – Sănătate din natură

Polenul de pin este cea mai valoroasă parte a pinului. Este bogat în nutrienți și conține o cantitate mare de elemente vitale. Pinul este considerat rege printre copaci, iar polenul de pin este cel mai bun polen al tuturor plantelor. Până în prezent, polenul de pin este singurul produs cunoscut de oameni care combină proprietățile alimentelor și ale medicamentelor. Acesta conține mai mult de 260 de substanțe bioactive naturale și este pe deplin conform cu Organizația Mondială a Sănătății.

Polenul de pin este un aliment sănătos și cel mai bun remediu natural. De aceea, produsul „Polen de pin” este câștigătorul premiului internațional „PENTRU CONTRIBUȚIA GENERALĂ LA DEZVOLTAREA OMENIRII” și este recunoscut ca „Alimente de bază de aur”. Polenul de pin este un produs al dietei sănătoase a astronauților, sportivilor și directorilor chinezi. Are cele mai bune componente naturale cu un conținut ridicat de elemente unice. Acest lucru îl face cel mai perfect supliment alimentar care dă vitalitate. Polenul de pin este cel mai bun aliment la nivel celular. Oamenii care o consumă se bucură de sănătatea și longevitatea inerente unui pin.

Dacă o persoană de la o vârstă fragedă începe să ia acest aliment, el își va îmbunătăți semnificativ calitatea vieții. La persoanele de vârstă mijlocie și în vârstă, pot apărea treptat schimbări minunate, cum ar fi prelungirea vieții, pierderea în greutate și chiar întinerirea. Laboratoarele de cercetare europene și americane în domeniul nutriției sănătoase prezic: „În viitor, în câteva decenii, polenul de pin poate înlocui toate suplimentele alimentare din lume.”