Polenul de pin este denumit a fi cel mai complet aliment cunoscut de om

Un adevărat miracol al naturii

Este un adevărat miracol al Naturii că polenul de pin poate fi veșnic verde și nu poate îmbătrâni niciodată.  Este considerat un medicament magic, datorită rezultatelor sale excepționale.

Polenul de pin „Guozhen” conține o gamă largă de nutrienți, iar tehnologiile avansate permit organismului să absoarbă pe deplin substanțele active.

Caracteristici:

Absolut natural
Polenul de pin este colectat manual dintr-o resursă florală unică care garantează calitatea produsului, conținutul constant de componente și absența persistentă a reziduurilor de pesticide și a hormonilor veterinari. Din acest motiv, polenul de pin este un aliment pur natural pentru sănătate.

Complet hrănitoare
Cercetările efectuate de Centrul European de Cercetare pentru Metabolismul Oligoelementelor, Universitatea Tehnică din München, Germania și Institutul de Științe Medicale de Bază de la Spitalul PLA, China, au arătat că polenul de pin conține toate ingredientele necesare pentru cea mai lungă durată de viață posibilă a organismului, inclusiv proteine, aminoacizi, minerale, vitamine, enzime și coenzime, acizi nucleici, monozaharide, polizaharide, celuloză, acizi grași nesaturați și flavonoide.

Polenul de pin conține cei opt aminoacizi vitali: treonină THR, valină VAL, metionină MET, izoleucină ILE, leucină LEU, fenilalanină PHE, lizină ITS și TRP triptofan. Datorită acestui fapt, polenul de pin este recunoscut în Europa ca un „aliment întreg”, în Japonia ca o „sursă de sănătate și frumusețe” și un „magazin natural de nutrienți miniaturali” în China.

Complet bioactiv
Fiecare boabe de polen de pin este o unitate bioactivă și toți nutrienții săi sunt bioactivi. Datorită utilizării unei metode de înaltă tehnologie de distrugere rapidă a sporoderma, ingredientele bioactive ale polenului de pin pot fi absorbite maxim de organism.

Funcțiile polenului de pin pentru protecția sănătății
Echilibrul intern este cheia sănătății. Polenul de pin conține aproape toți nutrienții în cea mai bună combinație posibilă și a fost declarat de specialiști ca fiind „o comoară pentru sănătatea poporului de către DUMNEZEU”.

Utilizarea prelungită a polenului de pin ajută la menținerea echilibrului nutrițional, acid și alcalin al organismului. S-a dovedit prin experimente că polenul de pin este un bun imunostimulant, protejează inima și ficatul, reglează activitatea sistemului digestiv, controlează greutatea, măsoară preventiv împotriva gripei și anemiei, precum și înfrumusețează.