Descriere: POLEN DE PIN CU FRUCTE ȘI LEGUME „GUOZHEN“
Cod: 8151
Conținut: Fiecare pachet conține 24 de pachete
Termen de valabilitate: vezi ambalaj
165.00lei
Pudra dietetica „POLEN DE PIN CU FRUCTE SI LEGUME” este realizata din polen natural de pin, dovleac, morcovi, nuci si adaos de vitamine, oligoelemente, minerale, facandu-l un produs ideal pentru o dieta echilibrata. Polenul este un extract de plante, iar polenul de pin – este cel mai bun polen – conține toți nutrienții necesari pentru dezvoltarea plantelor de lungă durată și veșnic verzi – pini. Pinul „Mason” (pinusmassonianalamb) crește în regiunile muntoase din China, departe de centrele industriale și agricole, este o specie sălbatică și este polenizat de vânt.
Polen de pin cu fructe și legume
Polenul de pin este colectat manual. Aceste condiții exclud conținutul în el de pesticide și hormoni de la insecte. Polenul de pin poate satisface nevoia de toti nutrientii necesari dezvoltarii si vietii indelungate a organismului si pentru intarirea sistemului imunitar. Este o microbancară pentru elemente vitale. Conține proteine, lipide, aminoacizi, carbohidrați, colină, acizi nucleici, minerale, oligoelemente, vitaminele A, B, C, D, E, substanțe biologic active – flavonoide, enzime (100 tipuri), pigmenți, antibiotice naturale (fitoncide), fibre, poli- și monozaharide – peste 200 de tipuri de nutrienți în formă biodisponibilă.
Conf. univ. dr. Maria Papazova
„Polenul de pin cu fructe și legume este un cocktail unic din tot ceea ce este necesar pentru celule, îmbogățit cu aceste produse alimentare care sunt foarte utile, dar rareori pe masa noastră: extracte de dovleac, morcov, rodie, rădăcină Konjac, nuci și multe altele. Mai mult. Aveți grijă de ea în fiecare zi de cei răi ai copiilor, ai bătrânilor, ai celor care au suferit de orice… Este, de asemenea, pentru cei ca mine care nu se îmbolnăvesc – să rămână sănătoși!!! Multe mame din pacienții mei tineri s-au „născut” deoarece copiii lor consumă acest produs în fiecare zi la micul dejun!
sursa: profil FB
POLEN DE PIN „GUOZHEN” SĂNĂTATE DE ERA NOUĂ
BENEFICII ȘI AVANTAJE | POLEN DE PIN CU FRUCTE ȘI LEGUME:
_________________________________________
- Produs natural fără adaos de zahăr, dar cu un gust dulce plăcut în detrimentul fructelor și legumelor, care este potrivit pentru toată lumea, în special pentru persoanele cu diabet zaharat, subponderali și supraponderali și în special pentru copii și adolescenți.
- Pentru a îmbogăți aportul zilnic de nutrienți, în special în timpul iernii. Echilibrul nutrienților și bogăția de vitamine și minerale satisface perfect nevoile zilnice ale organismului și crește calitatea muncii sistemului imunitar.
- Oameni grav bolnavi și slăbiți ai organismului. Datorită tehnologiei de curățare ultra-precisă, este ușor absorbită de organism și este potrivită pentru persoanele grav bolnave, chiar și pentru persoanele care mănâncă cu o sondă.
- Pentru diabetici
- Pentru a reduce greutatea (în loc de aportul alimentar). Un produs de nișă potrivit pentru toți cei care doresc să fie eleganți și într-o formă bună.
- Pentru detoxifiere la nivel celular. Curăță perfect corpul de zgură.
MAI MULTE BENEFICII:
- Curăță sistemul limfatic.
- Pentru a crește imunitatea
- Ajută la îmbunătățirea activității inimii, ficatului, rinichilor și splinei.
- În infecții virale respiratoriiPentru prevenirea cancerului
- Pentru prevenirea problemelor „feminine”
- Pentru prevenirea aterosclerozei
- Pentru a evita procesele inflamatorii prin îmbunătățirea activității tractului gastro-intestinal și a pielii
- Ajută la îmbunătățirea vederii.
- Este potrivit pentru un mic dejun rapid și ajută la evitarea consumului de hamburgeri, pizza și alte alimente fast-food dăunătoare și pentru persoanele a căror hrană este săracă în vitamine și minerale.
COMPOZIȚIE
POLEN DE PIN CU FRUCTE ȘI LEGUME
Pulbere de polen de pin
Polenul de pin este procesat la o temperatură scăzută (-170 de grade) printr-o tehnologie de distrugere rapidă a sporodermului (coajă), permițând maximizarea eliberării de nutrienți și ingrediente active pentru absorbția lor completă de către organism. Atunci când se adaugă polen de pin la alimente, organismul uman absoarbe pe deplin și absoarbe toate elementele nutriționale și bioactive ale polenului. Polenul conține 40% celuloze solubile și insolubile (fibre dietetice de fibre) care nu sunt absorbite în intestinul subțire, ceea ce îmbunătățește și hrănește microflora colonului.
Тиква (Cucurbita pepo)
Dovleacul este o legumă cunoscută oamenilor din cele mai vechi timpuri. Nu are o valoare calorică ridicată, dar are proprietăți dietetice și vindecătoare valoroase. Semințele de dovleac au fost folosite istoric ca agent antihelmintic, dar în ultimii ani utilizarea lor a fost extinsă în detrimentul unui studiu mai profund al compoziției chimice și proprietăților farmacologice.
Dovleacul este bogat în nutrienți. Conține carbohidrați, proteine, caroten, citrulină, vitaminele B1, B2, B6, vitamina C, pectină, fier, potasiu, magneziu, fosfor și alte elemente minerale. Este foarte util pentru pacienții cu hipertensiune arterială, boli de rinichi, boli ale ficatului, vezicii biliare, stomacului și intestinelor. Dovleacul este bine digerat și curăță corpul. Pentru prepararea aditivilor, se folosesc semințe și miezul de dovleac proaspăt. O nouă tehnologie este aplicată pentru a păstra toate substanțele nutritive din dovleac.
Nuc ( Juglansregia )
Nuc ( Juglansregia )
Nucul este bogat în proteine, calciu, fosfor, fier, Ω-3, acizi grași Ω-6. Din ce în ce mai mulți oameni evaluează efectul său benefic asupra țesutului cerebral. Nucul, cunoscut și sub numele de „fructul longevității”, are un efect extrem de benefic asupra celulelor creierului și este bogat în multe substanțe nutritive. A fost întotdeauna un participant major la rețetele de medicină populară, nu este toxic și îmbunătățește starea stomacului, a sângelui și a plămânilor. Ajută la normalizarea greutății, încetinește îmbătrânirea și prelungește viața.
Juglansregia
Conform cercetărilor științifice moderne, nucul este bogat în acid linoleic (63%), acid și proteine linolenice (16,4%), fosfor, calciu și vitamine, care cresc elasticitatea țesuturilor în sistemele cardiovasculare și cerebrovasculare, îmbunătățește viabilitatea nervoasă și funcția fiziologică a celulelor creierului. În plus, nucul este foarte bogat în fosfolipide, care susțin metabolismul normal al celulelor creierului și încetinesc îmbătrânirea. Nu este o coincidență faptul că piulița de nuc seamănă cu un creier uman. Este un instrument ideal pentru menținerea pielii frumoase și este un antioxidant puternic, datorită cantității mari de vitamina E și acid linolenic. Este potrivit pentru un consum constant.
Maltoză oligomerică
Maltoza oligomerică este un factor în dezvoltarea diplobacteriilor. Nu dăunează stomacului și intestinelor. În intestin, diplobacteria inhibă creșterea bacteriilor dăunătoare și promovează ciclul de dezvoltare a microflorei benefice în intestin. Suplimentul alimentar fără zahăr „Polen de pin cu legume și fructe”, este recomandat pentru utilizare de către toți ca sursă bogată de proteine, vitamine, minerale, carotenoizi și fibre. Fibrele curăță ușor corpul nostru prin intestine de otrăvuri, toxine, zgură, reduce nivelul zahărului din sânge și este, de asemenea, un prebiotic pentru flora intestinală (lignine de polen de pin).
Orz
Orz
Orzul este foarte bogat în fibre dietetice – glucanii, enzimele active și aminoacizii împiedică procesul de creștere a zahărului din sânge, ceea ce ajută la echilibrarea acestuia și reduce sinteza grăsimilor din organism. În comparație cu alte cereale, orzul este mai mic în calorii și, prin urmare, orzul gătit și mâncărurile cu participarea sa sunt incluse în dietele pentru pierderea în greutate și controlul greutății. Fibrele sale dietetice au o valoare nutritivă ridicată și favorizează menținerea microflorei intestinale optime și, de asemenea, participă la procesul de sinteză a substanțelor necesare organismului, cum ar fi vitaminele, aminoacizii și hormonii.
Orz
O caracteristică distinctivă a orzului este că în compoziția sa există 10% proteine vegetale, pe care corpul nostru le absoarbe 100%, de asemenea 1 bob de orz conține 5-6% fibre, care sunt un factor important pentru funcționarea normală a tractului gastro-intestinal și prevenirea hemoroizilor.
În compoziția chimică a acestei culturi este prezent și cuprul mineral. Acest mineral este foarte important pentru persoanele care suferă de artrită. Având capacitatea de a neutraliza radicalii liberi, cuprul promovează procesele de regenerare celulară în organism și, de asemenea, participă la sinteza colagenului, fără de care este imposibil să se construiască oase scheletice. Utilizarea mâncărurilor de orz de către persoanele care suferă de artrită și osteoporoză va ajuta la întărirea țesutului osos și la reducerea riscului de a dezvolta osteoporoză. În secolul 20, oamenii de știință au descoperit prezența compușilor fenolici – lingnans – în compoziția orzului. Ei au activitate anti-cancer și sunt capabili să reziste la dezvoltarea creșterilor canceroase.
Știați că?
Oamenii de știință au descoperit că persoanele care includ orzul în dieta lor sunt mai puțin susceptibile de a avea boli cum ar fi prostata, mamarul și cancerul de colon. Studiile efectuate în acest domeniu au arătat că persoanele care folosesc orz în harana lor și-au redus semnificativ valorile insulinei și glucozei din sânge în comparație cu alte studii.
Rodie
Rodia este bogată în antioxidanți naturali, care sunt de trei ori mai puternici decât cei din vinul roșu și ceaiul verde. Și acest lucru este de până la 50 de ori mai puternic decât cel al vitaminelor C și E. Rodia ajută procesele digestive, stimulează apetitul, întărește pereții vaselor de sânge, normalizează tensiunea arterială, ajută la anemie. Substanțele de bronzare din compoziția rodiilor ajută la tulburări intestinale, au proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii. Pectinele din rodie elimină toxinele și metalele grele din organism. Dar această compoziție bogată este însoțită de foarte puține calorii!
Morcovi (Daucus)
Morcovi (Daucus)
Morcovii proaspeți, care fac parte din compoziția amestecului, sunt bogați în diferite vitamine și oligoelemente. Mai ales multe dintre ele conțin beta-caroten – precursorul vitaminei A. Compensează deficitul de vitamina A din organism și este o sursă importantă și sigură de vitamina A. Vitamina A este unul dintre cei mai importanți antioxidanți, aliatul nostru indispensabil în lupta împotriva bolilor cardiovasculare și a altor boli degenerative. Este necesar pentru cursul normal al proceselor de reproducere, stabilitatea hormonală a corpului feminin, stabilizează nivelul zahărului din sânge și protejează împotriva infecțiilor, întărește imunitatea, restabilește vederea; Se utilizează pentru prevenirea cancerului și restaurarea ficatului. Copiii sunt deosebit de sensibili la deficitul de vitamina A (retinol). Bolile infecțioase epuizează rezervele de retinol din corpul copilului. Cu toate acestea, chiar și în Statele Unite, o țară foarte dezvoltată, deficiența de vitamina A nu a fost eliminată.
RECOMANDA:
Produse ecologice pentru o alimentatie corespunzatoare” Polen de pin cu legume si fructe „al adultilor si copiilor pentru a compensa aceasta deficienta. Carotenoizii conținute în dovleac și morcovi sunt unul dintre cei mai puternici antioxidanți care protejează împotriva cancerului și întăresc inima. Cel mai faimos dintre acestea este beta-carotenul. Studiile au arătat că numai beta-carotenul natural natural conținut în alimente este capabil să ajute organismul. Mai mult, carotenoizii, cum ar fi vitaminele B, funcționează cel mai bine împreună. Eficacitatea lor depinde de rezistența lanțului biologic și de naturalețea produselor. Iar în combinație cu alți antioxidanți – vitamina C, E – se obține efectul maxim.
Beta-caroten
Beta-carotenul este eficient în prevenirea multor forme de cancer, în special cancerul pulmonar, de stomac, de colon și de sân. În plus, beta-carotenul crește nivelul de „colesterol bun” LVP, care are proprietăți protectoare. Colesterolul poate bloca o arteră numai atunci când este în formă oxidată. Aici se manifestă proprietățile antioxidante puternice ale beta-carotenului, în special în combinație cu vitaminele C și E, care în polenul de pin sunt prezentate în cantități mari. Nu trebuie uitat faptul că vitaminele A, E, C și carotenoidele sunt solubile în grăsimi. Prin urmare, lipsa grăsimilor din dietă (o dietă cu conținut scăzut de calorii cu produse degresate) împiedică absorbția completă a acestor antioxidanți puternici din alimente. De aceea, o nucă a fost adăugată la amestecul de „Polen de pin cu legume și fructe”.
Isomaltooligosaccharide sau OMI scurt
Izomaltooligosaccharide
Ce este și are OMI vreo valoare nutritivă? IMOs sunt carbohidrati cu lant scurt, care sunt perfect absorbite de organism. Ca fibre dietetice, ele activează bifidobacteriile intestinale, promovează reproducerea și dezvoltarea lor, suprimând astfel populația de bacterii patogene, îmbunătățind microflora intestinală.
Cartoful violet
Destul de popular produs în China, dar acum în Europa este din ce în ce mai frecvente. Este bogat în antocianine, care ajută la reducerea reacțiilor inflamatorii și a stresului oxidativ în intestin atunci când consumul excesiv de grăsimi și carbohidrați și la restabilirea permeabilității intestinale. Conținutul de seleniu al cartofului violet nu este egal între toate fructele și legumele cunoscute. Seleniul indeparteaza radicalii liberi, prevenind riscul de cancer, protejeaza impotriva bolilor cardiovasculare si cerebrovasculare, diabetului si reduce complicatiile unuia deja diagnosticat. Și, de asemenea, produsul are un ușor efect laxativ și este relevant la persoanele care suferă de stomac neregulat și constipație.
Orez negru
Acesta este un produs exotic care în antichitate în China a fost considerat interzis oamenilor de rând și a fost destinat numai dinastiilor imperiale. Acesta este un tip cultivat de orez negru sălbatic care necesită multă îngrijire și este mult mai scump decât orezul alb obișnuit. Dar acum poate fi găsit în orice magazin. Conține mangan, zinc, cupru și alte săruri anorganice de 1 până la 3 ori mai mult decât în orezul obișnuit, ceea ce înseamnă că consumul său duce la un schimb mult mai bun de proteine, grăsimi și carbohidrați și are un efect antiinflamator. Orezul negru este, de asemenea, bogat în vitamina C, clorofilă, caroten și componente cardiotonice care curăță organismul, normalizează echilibrul pH-ului, măresc rezistența la contracție a miocardului. Produsul are un efect tonic asupra rinichilor și întărește splina.
Konjac sau amorphophalus
Konjac
Konjac sau amorphophalus este o plantă perenă care este cultivată în multe țări asiatice: China, Coreea, Japonia, datorită bulbilor săi comestibili. Din bulbi se obține așa-numita făină de coniac. Konjaka este înregistrat ca aditiv alimentar și agent de îngroșare în clasificarea internațională a aditivilor alimentari cu indicele E425. Proprietatea benefică a Konjaka este capacitatea sa de a absorbi lichide de 200 de ori volumul propriu. Și această proprietate îl face un cadou cu adevărat natural, care depășește în funcția sa absorbantă toate fibrele dietetice cunoscute. Există studii medicale care confirmă legătura dintre consumul de alimente cu Konjac și scăderea colesterolului din sânge.
Konjac
Promovează pierderea în greutate, deoarece intrarea în stomac, crește volumul și dă rapid un sentiment de sațietate. E 425 nu provoacă alergii, dar poate irita membrana mucoasă. Are un efect vindecător asupra organismului, deoarece conține multe minerale: fier, potasiu, fosfor și este bogat în fibre dietetice, scade glicemia și lipidele, are un efect laxativ, protejează împotriva cancerului de stomac și promovează absorbția calciului în organism. Konjaka este unul dintre cele mai nutritive 10 alimente pentru sănătate din lume, care sunt definite de Organizația Națiunilor Unite.
Polenul de pin este SINGURUL dintre miile de suplimente nutritive din lume cu o dimensiune a particulelor de doar 3 nanometri. Trece cu ușurință prin spațiile intercelulare, care au o dimensiune de 6-7 nanometri, și pătrunde în celulă, hrănindu-o cu tot ce are nevoie pentru funcționarea și reproducerea sa deplină.
MOD DE ADMINISTRARE | POLEN DE PIN CU FRUCTE ȘI LEGUME:
Dragi clienți, vă rugăm să urmați cu strictețe instrucțiunile de utilizare ale China State New Era Health Industry Corporation dacă doriți să obțineți rezultate maxime prin luarea prețiosului polen de pin în cel mai scurt timp.
Înainte de a începe să luați produsele Nouă eră, ne puteți contacta la office@PolendePin.ro pentru o Consultație Gratuită de Sănătate.
DOZA PREVENTIVA RECOMANDATA
POLEN DE PIN CU FRUCTE ȘI LEGUME:
– 1-2 plicuri pe zi dizolvate în apă caldă 60-80 ° C pentru o doză profilactică (ultimul aport al zilei nu mai târziu de ora 18:00 – cauza: insomnie, explozie de energie).
Pentru a obține cel mai bun echilibru în organism, se recomandă combinarea aportului de POLEN DE PIN ȘI BAMBUS DE SĂNĂTATE.
Consultație online gratuită la: office@PolendePin.ro
INFORMAȚII UTILE | INDUSTRIILE DE SĂNĂTATE DIN NOUA ERĂ
Întrebări frecvente despre suplimentele alimentare
Recenzii și rezultate obținute
POVEȘTI ADEVĂRATE – Recenzii și rezultate obținute
Într-adevăr, spațiul internetului este plin de multe recenzii pozitive ale rezultatelor excepționale obținute cu produsele The New Era Corporation în fața polenului de pin și a bambusului de sănătate. Vă rugăm să urmați link-ul AICI pentru a citi o mică parte din POVEȘTILE REALE – Recenzii și rezultate obținute cu produsele POLEN DE PIN, SĂNĂTATE BAMBUS și multe altele.
Articole despre polen de pin
ARTICOLE DESPRE POLEN DE PIN
Pe site-ul nostru oficial polendepin.ro veți găsi o mulțime de informații bogate despre suplimentele naturale ale New Era Corporation. În link-ul de mai jos, veți putea aprecia calitățile și proprietățile neprețuite ale singurului produs natural din lume, care conține peste 268 de componente utile în compoziția sa – POLENUL DE PIN. Dragi clienți, vă rugăm să urmați linkul AICI
Doctor de Sine:
PROGRAM
„DOCTOR DE SINE”
POLEN DE PIN:
„DOCTORUL DE SINE” – se numește PROGRAMUL, creat de profesorul Zhao Lin – renumit nutriționist, șeful Laboratorului Microchimic al Spitalului Militar-Medical Central al NOAC din Beijing.
CUM SĂ SCAPI DE BOLI CUM AR FI:
- Neurastenia, sciatică, hemikrania, migrenă
- Diabet zaharat
- Hemoroizi, fistule
- Boala prostatei (prostata)
- Tratamentul complex al oboselii
- Hipertensiune arterială
POLEN DE PIN CU FRUCTE ȘI LEGUME „GUOZHEN“
Cod: 8151
Conținut: Fiecare pachet conține 24 de pachete
Perioada de valabilitate: vezi ambalaj
PV: 149
Doza:1-2 plicuri pe zi
+40 762 739 727
165.00lei
Pudra dietetica „POLEN DE PIN CU FRUCTE SI LEGUME” este realizata din polen natural de pin, dovleac, morcovi, nuci si adaos de vitamine, oligoelemente, minerale, facandu-l un produs ideal pentru o dieta echilibrata. Polenul este un extract de plante, iar polenul de pin – este cel mai bun polen – conține toți nutrienții necesari pentru dezvoltarea plantelor de lungă durată și veșnic verzi – pini. Pinul „Mason” (pinusmassonianalamb) crește în regiunile muntoase din China, departe de centrele industriale și agricole, este o specie sălbatică și este polenizat de vânt.
Polen de pin cu fructe și legume
Polenul de pin este colectat manual. Aceste condiții exclud conținutul în el de pesticide și hormoni de la insecte. Polenul de pin poate satisface nevoia de toti nutrientii necesari dezvoltarii si vietii indelungate a organismului si pentru intarirea sistemului imunitar. Este o microbancară pentru elemente vitale. Conține proteine, lipide, aminoacizi, carbohidrați, colină, acizi nucleici, minerale, oligoelemente, vitaminele A, B, C, D, E, substanțe biologic active – flavonoide, enzime (100 tipuri), pigmenți, antibiotice naturale (fitoncide), fibre, poli- și monozaharide – peste 200 de tipuri de nutrienți în formă biodisponibilă.
Conf. univ. dr. Maria Papazova
„Polenul de pin cu fructe și legume este un cocktail unic din tot ceea ce este necesar pentru celule, îmbogățit cu aceste produse alimentare care sunt foarte utile, dar rareori pe masa noastră: extracte de dovleac, morcov, rodie, rădăcină Konjac, nuci și multe altele. Mai mult. Aveți grijă de ea în fiecare zi de cei răi ai copiilor, ai bătrânilor, ai celor care au suferit de orice… Este, de asemenea, pentru cei ca mine care nu se îmbolnăvesc – să rămână sănătoși!!! Multe mame din pacienții mei tineri s-au „născut” deoarece copiii lor consumă acest produs în fiecare zi la micul dejun!
sursa: profil FB
BENEFICII ȘI AVANTAJE:
BENEFICII ȘI AVANTAJE | POLEN DE PIN CU FRUCTE ȘI LEGUME:
_________________________________________
- Produs natural fără adaos de zahăr, dar cu un gust dulce plăcut în detrimentul fructelor și legumelor, care este potrivit pentru toată lumea, în special pentru persoanele cu diabet zaharat, subponderali și supraponderali și în special pentru copii și adolescenți.
-
Pentru a îmbogăți aportul zilnic de nutrienți, în special în timpul iernii. Echilibrul nutrienților și bogăția de vitamine și minerale satisface perfect nevoile zilnice ale organismului și crește calitatea muncii sistemului imunitar.
-
Oameni grav bolnavi și slăbiți ai organismului. Datorită tehnologiei de curățare ultra-precisă, este ușor absorbită de organism și este potrivită pentru persoanele grav bolnave, chiar și pentru persoanele care mănâncă cu o sondă.
-
Pentru diabetici
-
Pentru a reduce greutatea (în loc de aportul alimentar). Un produs de nișă potrivit pentru toți cei care doresc să fie eleganți și într-o formă bună.
-
Pentru detoxifiere la nivel celular. Curăță perfect corpul de zgură.
MAI MULTE BENEFICII:
- Curăță sistemul limfatic.
-
Pentru a crește imunitatea
-
Ajută la îmbunătățirea activității inimii, ficatului, rinichilor și splinei.
-
În infecții virale respiratoriiPentru prevenirea cancerului
-
Pentru prevenirea problemelor „feminine”
-
Pentru prevenirea aterosclerozei
-
Pentru a evita procesele inflamatorii prin îmbunătățirea activității tractului gastro-intestinal și a pielii
-
Ajută la îmbunătățirea vederii.
-
Este potrivit pentru un mic dejun rapid și ajută la evitarea consumului de hamburgeri, pizza și alte alimente fast-food dăunătoare și pentru persoanele a căror hrană este săracă în vitamine și minerale.
MOD DE ADMINISTRARE:
MOD DE ADMINISTRARE | POLEN DE PIN CU FRUCTE ȘI LEGUME:
Dragi clienți, vă rugăm să urmați cu strictețe instrucțiunile de utilizare ale China State New Era Health Industry Corporation dacă doriți să obțineți rezultate maxime prin luarea prețiosului polen de pin în cel mai scurt timp.
Înainte de a începe să luați produsele New Era, ne puteți contacta la office@PolendePin.ro pentru o Consultație Gratuită de Sănătate.
DOZA PREVENTIVA:
DOZA PREVENTIVA RECOMANDATA
POLEN DE PIN CU FRUCTE ȘI LEGUME:
– 1-2 plicuri pe zi dizolvate în apă caldă 60-80 ° C pentru o doză profilactică (ultimul aport al zilei nu mai târziu de ora 18:00 – cauza: insomnie, explozie de energie).
Pentru a obține cel mai bun echilibru în organism, se recomandă combinarea aportului de POLEN DE PIN ȘI BAMBUS DE SĂNĂTATE.
Consultație online gratuită la: office@PolendePin.ro
COMPOZIȚIE
Pulbere de polen de pin
Polenul de pin este procesat la o temperatură scăzută (-170 de grade) printr-o tehnologie de distrugere rapidă a sporodermului (coajă), permițând maximizarea eliberării de nutrienți și ingrediente active pentru absorbția lor completă de către organism. Atunci când se adaugă polen de pin la alimente, organismul uman absoarbe pe deplin și absoarbe toate elementele nutriționale și bioactive ale polenului. Polenul conține 40% celuloze solubile și insolubile (fibre dietetice de fibre) care nu sunt absorbite în intestinul subțire, ceea ce îmbunătățește și hrănește microflora colonului.
Тиква (Cucurbita pepo)
Dovleacul este o legumă cunoscută oamenilor din cele mai vechi timpuri. Nu are o valoare calorică ridicată, dar are proprietăți dietetice și vindecătoare valoroase. Semințele de dovleac au fost folosite istoric ca agent antihelmintic, dar în ultimii ani utilizarea lor a fost extinsă în detrimentul unui studiu mai profund al compoziției chimice și proprietăților farmacologice.
Dovleacul este bogat în nutrienți. Conține carbohidrați, proteine, caroten, citrulină, vitaminele B1, B2, B6, vitamina C, pectină, fier, potasiu, magneziu, fosfor și alte elemente minerale. Este foarte util pentru pacienții cu hipertensiune arterială, boli de rinichi, boli ale ficatului, vezicii biliare, stomacului și intestinelor. Dovleacul este bine digerat și curăță corpul. Pentru prepararea aditivilor, se folosesc semințe și miezul de dovleac proaspăt. O nouă tehnologie este aplicată pentru a păstra toate substanțele nutritive din dovleac.
Nuc ( Juglansregia )
Nuc ( Juglansregia )
Nucul este bogat în proteine, calciu, fosfor, fier, Ω-3, acizi grași Ω-6. Din ce în ce mai mulți oameni evaluează efectul său benefic asupra țesutului cerebral. Nucul, cunoscut și sub numele de „fructul longevității”, are un efect extrem de benefic asupra celulelor creierului și este bogat în multe substanțe nutritive. A fost întotdeauna un participant major la rețetele de medicină populară, nu este toxic și îmbunătățește starea stomacului, a sângelui și a plămânilor. Ajută la normalizarea greutății, încetinește îmbătrânirea și prelungește viața.
Juglansregia
Conform cercetărilor științifice moderne, nucul este bogat în acid linoleic (63%), acid și proteine linolenice (16,4%), fosfor, calciu și vitamine, care cresc elasticitatea țesuturilor în sistemele cardiovasculare și cerebrovasculare, îmbunătățește viabilitatea nervoasă și funcția fiziologică a celulelor creierului. În plus, nucul este foarte bogat în fosfolipide, care susțin metabolismul normal al celulelor creierului și încetinesc îmbătrânirea. Nu este o coincidență faptul că piulița de nuc seamănă cu un creier uman. Este un instrument ideal pentru menținerea pielii frumoase și este un antioxidant puternic, datorită cantității mari de vitamina E și acid linolenic. Este potrivit pentru un consum constant.
Maltoză oligomerică
Maltoza oligomerică este un factor în dezvoltarea diplobacteriilor. Nu dăunează stomacului și intestinelor. În intestin, diplobacteria inhibă creșterea bacteriilor dăunătoare și promovează ciclul de dezvoltare a microflorei benefice în intestin. Suplimentul alimentar fără zahăr „Polen de pin cu legume și fructe”, este recomandat pentru utilizare de către toți ca sursă bogată de proteine, vitamine, minerale, carotenoizi și fibre. Fibrele curăță ușor corpul nostru prin intestine de otrăvuri, toxine, zgură, reduce nivelul zahărului din sânge și este, de asemenea, un prebiotic pentru flora intestinală (lignine de polen de pin).
Orz
Orz
Orzul este foarte bogat în fibre dietetice – glucanii, enzimele active și aminoacizii împiedică procesul de creștere a zahărului din sânge, ceea ce ajută la echilibrarea acestuia și reduce sinteza grăsimilor din organism. În comparație cu alte cereale, orzul este mai mic în calorii și, prin urmare, orzul gătit și mâncărurile cu participarea sa sunt incluse în dietele pentru pierderea în greutate și controlul greutății. Fibrele sale dietetice au o valoare nutritivă ridicată și favorizează menținerea microflorei intestinale optime și, de asemenea, participă la procesul de sinteză a substanțelor necesare organismului, cum ar fi vitaminele, aminoacizii și hormonii.
Orz
O caracteristică distinctivă a orzului este că în compoziția sa există 10% proteine vegetale, pe care corpul nostru le absoarbe 100%, de asemenea 1 bob de orz conține 5-6% fibre, care sunt un factor important pentru funcționarea normală a tractului gastro-intestinal și prevenirea hemoroizilor.
În compoziția chimică a acestei culturi este prezent și cuprul mineral. Acest mineral este foarte important pentru persoanele care suferă de artrită. Având capacitatea de a neutraliza radicalii liberi, cuprul promovează procesele de regenerare celulară în organism și, de asemenea, participă la sinteza colagenului, fără de care este imposibil să se construiască oase scheletice. Utilizarea mâncărurilor de orz de către persoanele care suferă de artrită și osteoporoză va ajuta la întărirea țesutului osos și la reducerea riscului de a dezvolta osteoporoză. În secolul 20, oamenii de știință au descoperit prezența compușilor fenolici – lingnans – în compoziția orzului. Ei au activitate anti-cancer și sunt capabili să reziste la dezvoltarea creșterilor canceroase.
Știați că?
Oamenii de știință au descoperit că persoanele care includ orzul în dieta lor sunt mai puțin susceptibile de a avea boli cum ar fi prostata, mamarul și cancerul de colon. Studiile efectuate în acest domeniu au arătat că persoanele care folosesc orz în harana lor și-au redus semnificativ valorile insulinei și glucozei din sânge în comparație cu alte studii.
Rodie
Rodia este bogată în antioxidanți naturali, care sunt de trei ori mai puternici decât cei din vinul roșu și ceaiul verde. Și acest lucru este de până la 50 de ori mai puternic decât cel al vitaminelor C și E. Rodia ajută procesele digestive, stimulează apetitul, întărește pereții vaselor de sânge, normalizează tensiunea arterială, ajută la anemie. Substanțele de bronzare din compoziția rodiilor ajută la tulburări intestinale, au proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii. Pectinele din rodie elimină toxinele și metalele grele din organism. Dar această compoziție bogată este însoțită de foarte puține calorii!
Morcovi (Daucus)
Morcovi (Daucus)
Morcovii proaspeți, care fac parte din compoziția amestecului, sunt bogați în diferite vitamine și oligoelemente. Mai ales multe dintre ele conțin beta-caroten – precursorul vitaminei A. Compensează deficitul de vitamina A din organism și este o sursă importantă și sigură de vitamina A. Vitamina A este unul dintre cei mai importanți antioxidanți, aliatul nostru indispensabil în lupta împotriva bolilor cardiovasculare și a altor boli degenerative. Este necesar pentru cursul normal al proceselor de reproducere, stabilitatea hormonală a corpului feminin, stabilizează nivelul zahărului din sânge și protejează împotriva infecțiilor, întărește imunitatea, restabilește vederea; Se utilizează pentru prevenirea cancerului și restaurarea ficatului. Copiii sunt deosebit de sensibili la deficitul de vitamina A (retinol). Bolile infecțioase epuizează rezervele de retinol din corpul copilului. Cu toate acestea, chiar și în Statele Unite, o țară foarte dezvoltată, deficiența de vitamina A nu a fost eliminată.
RECOMANDA:
Produse ecologice pentru o alimentatie corespunzatoare” Polen de pin cu legume si fructe „al adultilor si copiilor pentru a compensa aceasta deficienta. Carotenoizii conținute în dovleac și morcovi sunt unul dintre cei mai puternici antioxidanți care protejează împotriva cancerului și întăresc inima. Cel mai faimos dintre acestea este beta-carotenul. Studiile au arătat că numai beta-carotenul natural natural conținut în alimente este capabil să ajute organismul. Mai mult, carotenoizii, cum ar fi vitaminele B, funcționează cel mai bine împreună. Eficacitatea lor depinde de rezistența lanțului biologic și de naturalețea produselor. Iar în combinație cu alți antioxidanți – vitamina C, E – se obține efectul maxim.
Beta-caroten
Beta-carotenul este eficient în prevenirea multor forme de cancer, în special cancerul pulmonar, de stomac, de colon și de sân. În plus, beta-carotenul crește nivelul de „colesterol bun” LVP, care are proprietăți protectoare. Colesterolul poate bloca o arteră numai atunci când este în formă oxidată. Aici se manifestă proprietățile antioxidante puternice ale beta-carotenului, în special în combinație cu vitaminele C și E, care în polenul de pin sunt prezentate în cantități mari. Nu trebuie uitat faptul că vitaminele A, E, C și carotenoidele sunt solubile în grăsimi. Prin urmare, lipsa grăsimilor din dietă (o dietă cu conținut scăzut de calorii cu produse degresate) împiedică absorbția completă a acestor antioxidanți puternici din alimente. De aceea, o nucă a fost adăugată la amestecul de „Polen de pin cu legume și fructe”.
Isomaltooligosaccharide sau OMI scurt
Izomaltooligosaccharide
Ce este și are OMI vreo valoare nutritivă? IMOs sunt carbohidrati cu lant scurt, care sunt perfect absorbite de organism. Ca fibre dietetice, ele activează bifidobacteriile intestinale, promovează reproducerea și dezvoltarea lor, suprimând astfel populația de bacterii patogene, îmbunătățind microflora intestinală.
Cartoful violet
Destul de popular produs în China, dar acum în Europa este din ce în ce mai frecvente. Este bogat în antocianine, care ajută la reducerea reacțiilor inflamatorii și a stresului oxidativ în intestin atunci când consumul excesiv de grăsimi și carbohidrați și la restabilirea permeabilității intestinale. Conținutul de seleniu al cartofului violet nu este egal între toate fructele și legumele cunoscute. Seleniul indeparteaza radicalii liberi, prevenind riscul de cancer, protejeaza impotriva bolilor cardiovasculare si cerebrovasculare, diabetului si reduce complicatiile unuia deja diagnosticat. Și, de asemenea, produsul are un ușor efect laxativ și este relevant la persoanele care suferă de stomac neregulat și constipație.
Orez negru
Acesta este un produs exotic care în antichitate în China a fost considerat interzis oamenilor de rând și a fost destinat numai dinastiilor imperiale. Acesta este un tip cultivat de orez negru sălbatic care necesită multă îngrijire și este mult mai scump decât orezul alb obișnuit. Dar acum poate fi găsit în orice magazin. Conține mangan, zinc, cupru și alte săruri anorganice de 1 până la 3 ori mai mult decât în orezul obișnuit, ceea ce înseamnă că consumul său duce la un schimb mult mai bun de proteine, grăsimi și carbohidrați și are un efect antiinflamator. Orezul negru este, de asemenea, bogat în vitamina C, clorofilă, caroten și componente cardiotonice care curăță organismul, normalizează echilibrul pH-ului, măresc rezistența la contracție a miocardului. Produsul are un efect tonic asupra rinichilor și întărește splina.
Konjac sau amorphophalus
Konjac
Konjac sau amorphophalus este o plantă perenă care este cultivată în multe țări asiatice: China, Coreea, Japonia, datorită bulbilor săi comestibili. Din bulbi se obține așa-numita făină de coniac. Konjaka este înregistrat ca aditiv alimentar și agent de îngroșare în clasificarea internațională a aditivilor alimentari cu indicele E425. Proprietatea benefică a Konjaka este capacitatea sa de a absorbi lichide de 200 de ori volumul propriu. Și această proprietate îl face un cadou cu adevărat natural, care depășește în funcția sa absorbantă toate fibrele dietetice cunoscute. Există studii medicale care confirmă legătura dintre consumul de alimente cu Konjac și scăderea colesterolului din sânge.
Konjac
Promovează pierderea în greutate, deoarece intrarea în stomac, crește volumul și dă rapid un sentiment de sațietate. E 425 nu provoacă alergii, dar poate irita membrana mucoasă. Are un efect vindecător asupra organismului, deoarece conține multe minerale: fier, potasiu, fosfor și este bogat în fibre dietetice, scade glicemia și lipidele, are un efect laxativ, protejează împotriva cancerului de stomac și promovează absorbția calciului în organism. Konjaka este unul dintre cele mai nutritive 10 alimente pentru sănătate din lume, care sunt definite de Organizația Națiunilor Unite.
POLEN DE PIN „GUOZHEN” NEW ERA HEALTH
CONTACTAŢI-NE
Telefon: +40 762 739 727;
E-mail: office@polendepin.ro
Ruse, strada Todor Ikonomov 45,
complex comercial “Charodeyka“ etaj 2, magazin №13
Program de lucru
Luni – Vineri: 10:00-16:00
Sâmbătă: 10:00-12:00
Duminică: Ziua Liberă
Facebook Group:
Polen de pin – New Era Health Industry Group
CLIENȚI
PARTENERIAT
Deveniți partener
Planul de marketing
INFORMAȚIE
Catalogul
Recenzii ale rezultatelor
Întrebări frecvente
Doctor pentru mine